Site pictogram Goedkoopmetdetrein.com:

NS Treinpakkers 2018

De Spoordeelweken zijn inmiddels geruime tijd vervangen door de NS Treinpakkers. Ook in 2018 keert dit aanbiedingen spektakel terug. Hoewel de actieweken slechts enkele dagen van tevoren worden aangekondigd lees je hier alles over de Treinpakkers. Bekijk hier alle aanbiedingen van april en mei 2018!

NS Treinpakkers in 2018

Wanneer je de nieuwe aanbiedingen kan verwachten lees je onderaan deze pagina. De Treinpakkers bestaan altijd uit ruim 25 aanbiedingen en kortingsacties. De NS bepaalt te allen tijde welke dat zijn. Voorgaande edities bestonden uit een gratis overgangsbewijs waarmee je met een 2e klas treinkaartje ook kon plaatsnemen in de 1e klas.

Een andere actie betreft het populaire meereiskaartje, hiermee kan je een vriend of vriendin laten meereizen op slechts één vervoersbewijs. Of deze ook in de volgende editie te vinden is nog even afwachten, wil je hierover op de hoogte gebracht worden? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze gratis nieuwsbrief. Wij sturen hoogstens eens per maand een mail met de beste aanbiedingen.

Geen couponboekje ontvangen?

Het kan voorkomen dat je geen couponboekje hebt ontvangen. In veel gevallen is de oplage gelimiteerd, maar is het wel mogelijk om nog een boekje te ontvangen. Deze kan je aanvragen zodra de Treinpakkers aangekondigd zijn en wanneer je geen post hebt ontvangen van de NS. Vul simpelweg dit formulier in en krijg binnen enkele werkdagen het couponboekje thuisgestuurd.

Een andere verklaring is dat er geen boekjes worden gebruikt. In sommige gevallen maakt de NS geen gebruik van boekjes, maar zijn alle aanbiedingen voor iedereen beschikbaar via de Spoordeelwinkel. In dat geval worden er geen voordeelboekjes verstuurd. Bovendien worden de boekjes vaak naar geselecteerde steden en dorpen verzonden die in de buurt van een treinstation wonen. Op die manier hoopt de NS namelijk het openbaar vervoer te stimuleren.

Wanneer zijn de Treinpakkers weer?

De Treinpakkers zijn meerdere keren per jaar te vinden op de website van de Spoordeelwinkel. Uit ervaring weten wij te vertellen dat ze vrijwel ieder seizoen met nieuwe aanbiedingen komen. Dit betekent dat er minimaal vier keer per jaar Treinpakkers te vinden zullen zijn. Hieronder vind je een overzicht met de te verwachten datums:

Wil je in het vervolg automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe aanbiedingen op zowel internationaal als nationaal gebied, schrijf je dan in voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief. Je krijgt dan automatisch een mail wanneer de Treinpakkers zijn aangekondigd.

 Mobiele versie afsluiten